Прикарпатських студентів кличуть на інтелектуальні баталії

Перша Івано-Франківська універсіада Метикуючих серед студентів закладів вищої освіти обласного центру відбудеться 24 листопада на базі Католицького ліцею святого Василія Великого. Організаторами заходу стали Студія Квізів “Дев’ятий Вал” та Клуб метикуючих Івано-Франківська.

Як повідомила Фіртці Ольга Макарова-Коник, голова ГО «Клуб метикуючих», в турнірі зможуть взяти участь студенти Івано-Франківських закладів вищої освіти будь-якого віку.

“Участь в заході є безкоштовною. Учасники універсіади зіграють 36 запитань.

На одне запитання дається одна хвилина на роздуми, після чого потрібно здати відповідь, яку записують на картку для відповіді. І так 36 разів.

Після 12-го та 24-го запитань передбачені перерви по 10 хвилин. Переможе та команда, яка дасть найбільше правильних відповідей”, – каже Ольга.

читайте також: «Батьківські збори» єднають інтелектуалів. В Івано-Франківську відбувся всеукраїнський турнір з гри «Що? Де? Коли?» пам’яті Володимира Макарова

Для участі в інтелектуальних змаганнях слід зібрати команду зі студентів та зареєструвати її за посиланням тут.

Найменша кількість учасників в одній команді три особи, а максимальна – шість.

До гри допускатимуться повнолітні студенти із сертифікатом про повний курс вакцинації проти CoVid-19 або з негативним ПЛР-тестом, з моменту виготовлення якого минуло не більше ніж 72 годин.

Студенти, які ще не досягли повноліття допускаються до турніру без будь-яких обмежень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.