“Мрійлива русалонька”: Франківчанка Тіна Кароль заворожила чуттєвим фото на березі океану (фото)

Тіна Кароль останнім часом спокушає шанувальників результатами своєї чуттєвої фотосесії на березі океану, розбурхуючи уяву кожен раз новим пляжним фото у відвертих образах. Фани навперебій стверджують, що пікантна серія встигла стати їх улюбленою, адже поп-діва розкрилася перед камерою з нового боку, пише РБК.

Цього разу співачка вирішила розбавити гарячий контент на своїй сторінці ніжним і чуттєвим фото, на якому постала перед шанувальниками у вбранні у своєму улюбленому білизняному стилі.

Відповідне фото вона розмістила в Instagram.

На знімку Тіна сидить на камені біля самої кромки океану. На зірці – легке плаття в білизняному стилі з мереживом і тонкими бретелями. Вона прийняла витончену позу і заворожено дивиться вдалину. Скоріш за все, кадр був зроблений на заході сонця, адже далеко, на лінії горизонту видніються вогні.

Співачка вирішила не залишати жодних підписів до знімка, а обмежилася лише відміткою фотографа.

Схвальні відгуки від захоплених шанувальників не змусили себе довго чекати: “Королева, ти як завжди прекрасна”, “Про що задумалася, мрія?”, “Дуже гарна”, “Наше сонечко”, “Русалонька”, “Мрійлива русалонька”, “Гарненька”, “Чарівно!”, “Яка чуттєва краса”, “Прекрасна Тіна”, “Супер ніжна, Тіна”, “Тіна, ви Прекрасна Жінка”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.