Франківська служба автодоріг стала лідером щодо Індексу прозорості інфраструктури

Франківська служба автодоріг стала лідером щодо Індексу прозорості інфраструктури.

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області вийшла лідером щодо Індексу прозорості інфраструктури в Україні за оцінкою міжнародної організації CoST.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Службу автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Презентацію результатів вимірювань та розрахунків Індексу прозорості інфраструктури України можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, в Івано-Франківську відкрили експозицію до 130-ї річниці з дня народження Євгена Коновальця «Я воїн і помру на фронті».

Виставка в Івано-Франківському обласному музеї визвольної боротьби імені Степана Бандери зібрала світлини життя та громадсько-політичної діяльності провідника Організації українських націоналістів.

Директор музею Ярослав Коретчук розповів відвідувачам виставки про її ключові експонати, охарактеризував їхнє значення. За його словами, до сьогодні в Україні збереглося вкрай мало особистих речей Євгена Коновальця, зокрема, в музеї налічується понад півтори сотні експонатів – листівок, фотографій, марок тощо. Більшість речей все ще зберігаються закордоном, де Євген Коновалець жив і працював.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.