У Польщі двоє українців влаштували погоню з поліцією: Один пробіг 3 км, інший потрапив у ДТП

Один із затриманих українців перевозив 12 нелегальних мігрантів.

Поблизу міста Більськ-Підляський, що у Польщі, в суботу, 23 жовтня, затримали двох українців. Один із арештованих перевозив нелегальних мігрантів та влаштував погоню із поліцією, а інший – намагався йому допомогти та потрапив у ДТП.

Про це повідомляє tvn24.pl.

Польська поліція переслідувала водія мікроавтобуса, який не зупинився для перевірки документів. Йому допомагав ще один автомобіліст, який потрапив у ДТП.

“Водій мікроавтобуса Renault не зупинився на вимогу поліції та почав тікати. Тоді правоохоронці почали переслідувати порушника”, – каже речник поліції Підляшшя Томаш Крупа.

Водночас водій автомобіля Nissan, який заважав поліції догнати мікроавтобус, зіткнувся з Honda. У ДТП постраждала одна людина. Водія Nissan затримала поліція.

Тим часом водій буса звернув на ґрунтову дорогу, покинув транспортний засіб та намагався втекти своїм ходом. Його затримали за 3 кілометри.

У мікроавтобусі було 12 людей, які ймовірно потрапили на територію Польщі нелегально.

“Двох жінок та дитину госпіталізували. Дитина здорова, її забрали в лікарню, щоб не розлучати із матір’ю”, – сказав речник поліції Підляшшя Томаш Крупа.

За даними польської поліції, обидва затримані водій – це громадяни України. Наразі встановлюється, громадяни якої країни перебували в мікроавтобусі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.