Зеленський вважає, що «олігархи та зрадники» стали боятися українську владу

Зеленський вважає, що «олігархи та зрадники» стали боятися українську владу

Президент України Володимир Зеленський заявив, що завдяки роботі Ради національної безпеки та оборони «олігархи та державні зрадники», на його думку, стали боятися українську владу.

Про це він сказав 2 жовтня на засіданні фракції «Слуги народу» в Трускавці, повідомляє офіційний сайт СН.

«Важливо, що у нас з’явилося РНБО. Цей орган запрацював потужно. Різні фінансові групи, олігархи, Державні зрадники бояться, щодня кожен відчуває тиск. І люди оцінили це, суспільство повірило. Якщо ти зрадник, ми будемо знати, де твоє місце» – заявив він.

Нагадаємо, Верховна рада 23 вересня прийняла проєкт закону № 5599 у другому читанні та в цілому 279 голосами. Проте вже 24 вересня Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки попросив спікера поставити на переголосування цей законопроєкт у зв’язку з юридичною колізією. Як з’ясувалося, народні депутати врахували одночасно три правки (396, 398, 406), які суперечать один одному.

Раніше глава РНБО Олексій Данилов заявив, що всі рішення про введення санкцій проти юридичних і фізичних осіб в Україні та за її межами, які приймає Рада національної безпеки та оборони України, є обґрунтованими, а не політичними.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: