Марцінків підганяє комунальників, аби встигнути виконати власну передвиборчу обіцянку

Сьогодні, на оперативній нараді у міського голови директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак повідомив, що департаментом заплановано у цьому році відремонтувати 49 міжбудинкових проїздів.

На виконання цих робіт з бюджету  виділено 31 мільйон гривень. За словами Михайла Смушака на сьогодні завершено 21 об’єкт та 15 перебуває у роботі.

Директор КП “МІУК” Мирон Джус повідомив, що цьогоріч за міською програмою запланований ремонт 19 прибудинкових територій. Наразі з них виконано 9. На роботи виділено 6 мільйонів гривень, передає Фіртка.

Втім Руслан Марцінків зазначив, що варто докинути МІУКу ще кошти.

“Вікторія Юріївна, вкрайте ще два мільйони“, – звернувся мер до очільниці фінансового управління Вікторії Сусаніної.

Як відмітив керівник УКБ Роман Галіпчак, цього року управління має виконати капітальні роботи на 26 об’єктах. На це планують витратити 11 мільйонів гривень. Втім багато об’єктів ще в роботі. Управлінець пояснив, що багато часу займає документація, а також мова йде не лише про те, щоб стелити бруківку, а й про впорядкування мереж.

Резюмуючи, Руслан Марцінків закликав комунальників пришвидшувати темпи роботи, мовляв аби він виконав свою передвиборчу обіцянку – облаштування 60 дворів за рік.

“У мене там чітко пише – 60 дворів. Посилити роботу, поки сніг не впав“, – наказав Марцінків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.