Смертельний номер: 6-річна дівчинка проковтнула 23 магніти через челлендж у TikTok

Смертельний номер: 6-річна дівчинка проковтнула 23 магніти через челлендж у TikTok

Блогери запустили змагання: вони клали один магнітик під язик, другий – на язик – ніби носять пірсинг.

Нещодавна трапилася трагедія із шестирічною дівчинкою, яка намагалася виконати завдання челленджу в TikTok – вона проковтнула 23 магнітні кульки.

Протягом кількох днів дитина проковтнула магніти, що ледве не розірвали її кишківник.

Смертельний челлендж з магнітами

Блогери запропонували повторити фокус: один магніт клали під язик, другий – на нього, щоби склалося враження, ніби автори ролика носять пірсинг.

Під враженням вірусних відео дитина спочатку грала з магнітами в школі, а потім принесла кульки додому і вирішила зробити з них прикраси для ляльки. Пізніше вона розповіла мамі, що під час гри тримала магніти у роті.

Що сталося після

Після того як кульки виявилися у дитини в шлунку, у неї почалася блювота, яка тривала протягом двох діб, і болі в животі.

Тоді дівчинку відвезли до педіатра, потім – в лікарню, де лікарі вирішили, що у маленької пацієнтки апендицит. Однак, почавши операцію з видалення апендикса, хірурги виявили у дівчинки в кишечнику довгий ланцюжок з магнітів.

Після операції у дитини залишився 10-сантиметровий шрам на животі. Дівчинку вже виписали з лікарні – зараз вона відновлюється після лікування вдома.

“Я хочу попередити інших батьків, наскільки небезпечно, коли маленькі діти грають з магнітами. Я хочу підкреслити, наскільки насправді небезпечні ці магніти”, – каже мама дівчинки.

Пізніше вона знайшла в кімнаті дочки і інші металеві кульки. За словами жінки, якби дівчинка проковтнула і їх, все було б набагато гірше.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.