Крали авто і торгували наркотиками: в Польщі затримано небезпечну “українську” банду

Під час обшуків у чоловіків вилучили мотоцикли, автомобіль, автозапчастини, 1,5 кг амфетаміну, марихуану та готівку.

Поліція польського міста Катовіце разом з антитерористичним підрозділом та прикордонниками затримали шістьох членів польсько-української банди викрадачів автомобілів та мотоциклів.

Про це повідомляє “Польське радіо” з посиланням на поліцію.

За даними правоохоронців, банда діяла з 2020 року. Крім викрадень, зловмисники займалися купівлею крадених автомобілів та наркозлочинністю.

Бандитів затримували у кількох містах Сілезії та Малопольщі. Поліція заарештувала шістьох чоловіків – трьох громадян України та трьох громадян Польщі.

Під час обшуків правоохоронці вилучили в них, зокрема, чотири мотоцикли та легковий автомобіль, а також автозапчастини вартістю приблизно 500 тисяч злотих.

Окрім того, у підозрюваних виявили електронні пристрої, що використовуються для крадіжки транспортних засобів, 56 000 злотих готівкою, 1,5 кг амфетаміну та 300 грамів марихуани, а також обладнання для професійного вирощування коноплі.

“Усім чоловікам висунуті обвинувачення. Двох громадян України взято під тимчасовий арешт. Решта затриманих потрапили під нагляд поліції”, – зазначає видання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.