Не женіться за чоловіками, знайте, – ваше нікуди від вас не втече

Якщо при погляді на тебе у нього не горить в очах вогонь, якщо він не біжить в аптеку о третій годині ночі, коли тобі погано, якщо не мчить до тебе, щоб забрати тебе з роботи/гостей/від батьків… Якщо…

Чи потрібен такий чоловік, якщо заради тебе він не буде згортати гори? Стосунки з чоловіком повинні бути або на рівні руки, що міцно тебе тримає, або з ним взагалі не може бути ніяких стосунків. І в другому випадку, чекати чогось серйозного від чоловіка навряд чи варто і робити ставку на нього, вручаючи в заставу своє життя, безглуздо.

Дівчата, мої милі!

Не біжіть за чоловіками, ваше буде вашим, ви це відчуєте самі. Знайомтеся, спілкуйтеся, але життя своє зв’язуйте тільки з тим, хто дійсно проявить себе чоловіком по ставленню до вас. Проявить свою увагу, ніжність, турботу, прийме твої істерики і капризи, обіймаючи тебе і цілуючи в чоло. Ваш чоловік завжди буде поруч, якщо навіть він далеко, – його турботу ви будете відчувати постійно. Чоловік, який не образить, вкриє, захистить, візьме на ручки. Чоловік, для якого ви завжди будете богинею. Любов повинна бути до трепету взаємною.

А якщо чоловік з тобою просто, як додаток, то і веди себе з ним, як з додатком, щоб потім не було нестерпно боляче відправляти його в чорний список свого життя.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.