61-річна жінка про заручини з 24-річним коханим: “наше сексуальне життя фантастичне, між нами хімія”

61-річна Шеріл МакГрегор і її 24-річний коханий Коран Маккейн заручилися. Ця новина облетіла увесь світ і активно обговорюється західними ЗМІ та користувачами соціальних мереж.

Історія кохання пари, у якій жінка на 37 років старша за чоловіка, а також фото майбутнього подружжя – у нашому матеріалі нижче.

Хто такі Шеріл МакГрегор і Коран Маккейн
Майбутні коханці познайомилися, коли Корану було всього 15 років. Сталося це у фаст-фуд-ресторанчику Dairy Queen американського штату Джорджія, де Шеріл працювала звичайною офіціанткою. При цьому, до минулого року між МакГрегор і Маккейном не було жодних романтичних почуттів.

Але минулого року все закрутилось.

“Раніше я бачив її кожен день, вона завжди була така щаслива. Але тоді (4 листопада 2020 року) вона була сумною… Я запитав її, що не так, і вона заплакала”, – цитує хлопця Daily Mail.

Виявилося, жінка була засмучена через те, що її відео з танцями у TikTok отримували дуже злі коментарі – люди ображали її і казали, що вона занадто стара для того, аби танцювати і взагалі користуватися “молодіжними” соціальними мережами.

Коран допоміг їй заспокоїтися. А потім навіть вони зняли кілька роликів, на яких танцювали вже разом. Відео стали вірусними. А пара зблизилася і з часом їхні стосунки переросли у романтичні.

“Спочатку ми з’єдналися на духовному рівні. Потім пішли на побачення, і я сказав їй, що я відчуваю до неї романтичний потяг. Вона сказала, що теж закохується у мене, але не впевнена, що ми повинні переступати межу, адже друзі не завжди залишаються друзями, коли зустрічаються…”, – розповів Коран.

Але все ж вони почали зустрічатися.

“Між ним і мною є щось таке, чого я ніколи не відчувала… Усі мої попередні чоловіки були злими. А Коран – добрий, світлий, просто дивовижна людина! Між нами особлива хімія. Ми багато через що пройшли разом і це зближує нас ще сильніше!” – каже Шеріл.

Читайте також  Фоторепортаж з Карпат: як виглядає закинутий залізничний тунель у Волосянці (фото)

Шеріл, до слова, лише на шість років молодша за бабусю Корана, а її молодша дочка – старша за нього (всього у МакГрегор семеро дітей).

“Ніхто не сприймав наші стосунки серйозно, всі думали, що ми жартуємо, що це заради хайпу. Навіть її діти засудили матір за те, що вона закрутила роман з молодшим чорношкірим чоловіком… Їй було дуже боляче. Їй було боляче, за те, що вона виховувала своїх дітей такими, як вони стали… А моя сім’я приймала наші стосунки, бо батьки бачили, що я щасливий”, – розповідає Коран.

Шеріл і Коран активно ведуть свій акаунт у TikTok. Але щодня тисячі людей пишуть під їхніми відео образливі коментарі, називаючи жінку “зомбі”, “ходячим мерцем”, пишуть: “навіщо ви її викопали” чи “відведіть її до будинку престарілих” тощо.

“Іноді я плачу… Це так жахливо… Я постійно намагаюся повернути собі самооцінку, але це дуже важко”, – зізнається жінка.

Хлопець підтримує її у всьому і каже: вона – його королева.

“Люди не розуміють, що хоч їй 61 рік, але вона у душі відчуває себе на 20! І це ж чудово!” – каже Коран.

До речі, за словами Шеріл, їхнє “сексуальне життя – фантастичне”. Нещодавно пара навіть завела акаунт OnlyFans, де публікує еротичні і інші відверті фото- і відеоматеріали. І на них підписано дуже багато людей.

Зараз щаслива пара намагається зберігати позитив, незважаючи на всю ненависть, яка виливається на них у мережі. Адже з кожним днем людей, які підтримують Шеріл і Корана стає все більше й більше.

“Не шукайте кохання, тому що воно знайде вас саме”, – резюмує щаслива 61-річна наречена.

Читайте також  Сповідь матері: «бути мамою вбитої дитини дуже важко»

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.