Найважче випробування в житті жінки

Як вам здається, що найважче в житті кожної жінки? Родові муки? Залежність від чоловіка? Безладний розум?

 

Як вам здається, що найважче в житті кожної жінки? Родові муки? Залежність від чоловіка? Безладний розум? У Ведах наведено відповіді на всі питання, в тому числі і на цей. Немає нічого важче для жінки, ніж її власний настрій.

Коли жінка каже, що нічого не може з собою вдіяти – це правда. Вона дійсно нічого не може зробити. Іноді поганий настрій починається з якоїсь ситуації, з проступку чоловіка або безладу будинку. Іноді – від втоми і недосипання. Але ще частіше воно відбувається з нізвідки. Встала як зазвичай. І все як завжди. І все начебто добре. А на душі погано.

А коли у жінки на душі погано, вона шукає причину.

 

Не може ж бути просто так! І знаходить – для нас це неважко. Трохи більше пильніше вдивляється в близьких. Бачить їх недоліки ще гостріше, помічає кожну помилку. Постійно задає собі питання: «А що ще не так?». І знаходить нові і нові відповіді.

Навіть якщо з – наприклад, чоловік, постарається зробити все ідеально – він приречений на провал. Він буде почувати себе як у приказці: «що ні робить дурень, все він робить не так». Не так обіймаєш, не так утішаєш, не так миєш посуд, не про те кажеш.

Непідготовленого чоловіка це може вивести з рівноваги дуже швидко – і спалахне сварка, скандал. Коли він їй скаже, що вона зовсім знахабніла і нічого не цінує. А вона, звичайно, відповість, що він зовсім не любить і не розуміє її.

До речі, після бурхливого сплеску емоцій і їх виходу під час сварки їй може стати легше. Особливо якщо звичайно вона свої емоції пригнічує. Виплакалася, прокричалась – і якось легше стало раптом. Вже не таке жахливе настрій.

Просто сил немає.

І ні від чого жінка так не втомлюється, як від самої себе. Коли вона в поганому настрої. Коли не хочеться псувати стосунки і настрій іншим, але не виходить. Коли улюблені люди дратують. Коли нічого не радує, нічого не виходить. Її внутрішні муки від такого настрою з кілька разів сильніше, ніж страждання нічого не розуміє чоловіка. Тому вона й рада б перестати, але нічого не може з собою зробити. Не допомагають ні способи підняття енергії, ні лекцій, ні навіть молитва. Точніше, молитися взагалі не хочеться або не виходить.

Читайте також  300 пар взуття: на кордоні з Польщею затримали прикарпатця-порушника

Знайоме?Мені, наприклад, дуже. Раніше такий настрій частенько мене мучило. Дістала вона мене після народження старшого сина. Часто приходить під час вагітності, якщо я мало відпочиваю. І коли стресові обставини – стає частим гостем.

Від чого залежить жіноче настрій?

 

Хочеться сказати, що від всього і нічого одночасно, але все-таки є якісь фактори ризику.

Жінка швидше впаде в поганий настрій, якщо:

Вона не виспалася.

Вона втомилася.

Вона не береже себе і не дбає про себе.

Вона в стресі і шаленій гонці за чим-небудь.

Вона сама собі не подобається, їй не подобається її одяг, зачіска, фігура.

У неї «жіночі дні» або близько того.

Вона є жилеткою для всіх і намагається бути для всіх хорошою.

Зараз молодик, повний місяць, затемнення або інший астрологічний колапс.

Вона накопичує негативні емоції і нікому не висловлює.

Вона голодна.

Вдома у неї безлад.

Їй нема кому поплакатися про своїх печалях.

У неї маленька дитина, особливо до року – чи вона вагітна.

Вона забороняє собі бути в поганому настрої.

У її житті мало тілесного контакту з іншими людьми.

Все це – і не тільки це призводить до посилення природної жіночої чутливості, створює більш сильні перепади настрою.

Чим більш напружена життя жінки, тим більше ймовірності, що дуже часто вранці вона буде вставати вже втомленою. І навпаки – коли жінка живе в енергозберігаючому режимі, поганий настрій заходить до неї раз у місяць або ще рідше.

В чому ж буде зріла позиція?Контролювати свій настрій і завжди посміхатися? Або мінімізувати такі несподівані і неприємні зустрічі?

Повністю позбутися від поганого настрою неможливо. Воно все одно буде іноді накочувати. Намагатися клеїти на обличчя усмішку, коли всередині кішки шкребуть – це злочин проти своєї власної душі.

Для початку потрібно дозволити собі іноді бувати в поганому настрої. Знаєте, дуже цікава штука, коли ми з чимось боремося, воно посилюється. Сильніше боремося – вона знову збільшується. А коли ми дозволяємо собі іноді бути дурною, бути поганою, бути злюкою – таких проявів стає менше.

Читайте також  13 кроків до відмінного сексуальної життя у парі

Прийняття свого поганого настрою і себе такий важливий крок.

Все інше без нього втрачає силу. Нічого не допоможе, поки жінка скаже своєму поганому настрою: «Так! Ти прийшов саме сьогодні. Ну що ж, заходь, розташовуйся, будь як вдома». Не приречено і крізь зуби. А щиро. Є час розкидати каміння, є час їх збирати. Є час обіймати, є – ухилятися від обіймів. Такий цикл життя.

Емоції – це частина життя.

Для жінки – це величезна її частина. Немає нічого важливішого і страшніше емоцій жінки. Якщо вона їх приймає і вміє з ними поводитися, то вона стає ведущей, здатної творити дива. А якщо ні – то бабою Ягою, яка губить сама себе і своїх близьких заодно.

Як з погодою – неможлива така ситуація, щоб завжди світило сонце і не було дощу. Тоді земля перетвориться на пустелю. А в будь родючій місцевості іноді йдуть дощі. Іноді трапляються грози – що можна порівняти з великим сплеском негативних емоцій жінки, її розрядкою.

Коли я дозволяю собі іноді бути не в дусі, мені простіше придумати для себе правила, що в цьому випадку робити. Наприклад, встала не з тієї ноги – відразу попередила домашніх. Ще краще – на якийсь час самоусунулася. Пішла і ще повалялась в ліжку одна. З’їла з ранку щось смачне. Полежала у ванні або прийняла душ.

Попереджені домочадці, швидше за все, відчує полегшення. Що це не вони сьогодні незрозуміло хто, а просто день такий. І дружина-мама сьогодні встала не з тієї ноги. Можливо, будуть менше вас турбувати. А може бути, навіть в чомусь допоможуть, щоб вам було легше.

Також можна подумати і про заходи безпеки для себе – вчасно лягати спати і вчасно їсти. Піклуватися про те, щоб в дзеркало дивитися було приємно і радісно. Обмежувати спілкування, коли відчуваєш, що віддаєш іншим людям занадто багато енергії. Негативні емоції, що накопичилися проживати – писати листи образ, ставити свої особисті кордону, прощати, відпускати.

Читайте також  "Мати вбила дитину, а потім вивезла на пустир": деталі вбивства школярки у Кропивницькому

Не завадить і бути в курсі власних циклів, жіночих, і циклів Місяця, від яких багато що залежить. Попереджений – значить, озброєний. До речі, в давнину майже всі жінки розбиралися в астрології на побутовому рівні. Тобто коли краще підстригти волосся, коли новий одяг надіти, коли плани поставити, коли прогенералить будинку. Без заглиблень в карти і транзити. Прості і корисні речі в господарстві.

Берегти себе.Жити в енергозберігаючому режимі. Наприклад, у нас в родині є одне відмінне правило – йти на позитиві. З будь-якого місця – чи то гості, пляж, парк, магазин – йти на піку. Коли ще ніхто не втомився, ніхто не вередує, коли всім добре. Тоді залишаються сили нормально дістатися до будинку, і поїздка запам’ятовується хорошим.

Так само можна робити в будь-якій ситуації – спілкуючись з подругами, йти на позитивній ноті. Не чекаючи, коли всі почнуть скаржитися на життя. Закінчувати шопінг на піку задоволення, а не в той момент, коли спорожнів гаманець. Займатися благодійністю до тієї точки, коли тобі і іншим дуже добре. Гуляти з дитиною стільки, скільки тобі в радість.

Берегти свою енергію.Вона не нескінченна. Вона кінчається ніби раптом. А насправді наближення кінця можна відчути – якщо навчитися чути своє тіло і свою душу. Залишити енергії для себе – не віддавати все без залишку іншим людям, навіть якщо це близькі. Вам ця енергія потрібніше – щоб відновити сили і завтра знову бути у формі.

Поганий настрій – це як дощовий день.Його треба просто пережити.

З часом ви навіть навчитеся отримувати задоволення. Адже можна весь день повалятися в ліжку – дозволити собі таку розкіш. Або подивитися сумний фільм і поридати. Або дозволити собі ні з ким не спілкуватися. Або викинути весь непотріб, який вас давно дратує, але все руки не доходили.

Дощовий день не менш важливий, ніж сонячний. Особливо якщо до нього ставитися не як до каре або кошмару, а як до частини життя. Необхідної для того, щоб всередині і зовні була гармонія.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.