“Материнська молитва” – зворушлива історія, від якої мурашки по шкірі

Лікар Марк був відомим фахівцем в області онкології. Одного разу він збирався на дуже важливу конференцію в інше місто, де його повинні були нагородити премією в галузі медичних досліджень.

Він дуже хвилювався, бо на цій конференції повинні були оцінити його багаторічні роботи.

Однак, через дві години після того, як літак злетів, сталася аварійна посадка в найближчому аеропорту через технічні неполадки. Лікар боявся не встигнути, тому орендував машину і поїхав сам в місто, де мала проходити конференція.

Незабаром після того, як він виїхав, погода зіпсувалася, і почався сильний шторм. Через сильний дощ доктор завернув не туди й заблукав.

Після двох годин безрезультатної їзди він зрозумів, що загубився. Чоловік був голодним і жахливо втомленим, тому вирішив пошукати, де б зупинитися. Через деякий час він нарешті натрапив на маленький старий будинок. Зневірившись, вийшов з машини та постукав у двері.

Двері відчинила красива жінка. Лікар назвався і попросив дозволу скористатися телефоном. Проте жінка сказала, що у неї немає телефону, але він може зайти та почекати, поки погода не покращиться.

Голодний, мокрий і втомлений лікар прийняв її люб’язну пропозицію та увійшов. Дама дала йому гарячий чай і поїсти. Вона сказала, що гість може приєднатися до її молитви. Але лікар Марк посміхнувся і сказав, що він вірить тільки в працьовитість і відмовився.
Сидячи за столом, лікар пив чай і спостерігав за жінкою у тьмяному світлі свічок, як вона молилася поруч з дитячим ліжечком. Лікар розумів, що жінка потребує допомоги, тому, коли вона закінчила молитися, запитав:

– Чого саме ви хочете від Бога? Невже ви думаєте, що Бог коли-небудь почує ваші благання?

Читайте також  Вiдпoвiдь Бoгa нa питaння “Чoмy цe з нaми?”. Maє пpoчитaти кoжeн yкpaїнeць!

А потім він запитав про маленьку дитину в ліжечку, біля якого вона молилася.

Господиня сумно посміхнулася і сказала:

– Дитина в ліжечку – це мій син, який страждає від рідкісного типу раку і є тільки один лікар, його звуть Марк, який може вилікувати його. В мене немає грошей, щоб дозволити собі це лікування, окрім того, лікар Марк живе в іншому місті. Бог досі не відповів на мою молитву, але я знаю, що Він допоможе … і мою віру нічого не похитне.

Ошелешений лікар Марк втратив дар мови та просто розплакався. Він прошепотів:

– Боже великий…

Він згадав все, що з ним сьогодні відбулося: несправність в літаку, проливний дощ, через який він збився зі шляху; і все це сталося через те, що Бог не просто відповів на її молитву, а й дав йому шанс вийти за межі матеріального світу і допомогти бідним нещасним людям, у яких немає нічого, крім молитви.

Хай Бог береже усіх дітей та їх матерів!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.