Тіна Кароль розсекретила імена артистів, з якими записала новий альбом дуетів

Виконавиця невдовзі випустить українськомовний альбом “Молода кров”.

Популярна співачка Тіна Кароль записала українськомовний альбом “Молода кров”, вихід якого приурочений до 30-річчя незалежності України.

Артистка розсекретила імена артистів, з якими створила дуети. Так, на сторінці в Instagram знаменитість запостила фото виконавців, які долучилися до колаборацій із зіркою. Тож, прихильники почують спільні пісні Тіни із Alina Pash, Wellboy, NIKITA LOMAKIN, Ivan Navi, KAZKA, Юрою Самовіловим та Latexfauna.

Для перегляду фото гортайте праворуч.

https://www.instagram.com/p/CSecbSNqNH-/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6270fc88-d2f3-448c-9638-a5ffa302ddc5

“Вже завтра ми запускаємось! Ура! Реліз альбому дуетів “Молода кров” відбудеться 20 серпня, але вже завтра він буде доступний для передзамовлення на платформі Apple Music. Місія цих колаборацій у тому, щоб поповнити каталог української музики сучасними піснями, а також відкрити для широкої аудиторії нові імена”, – повідомила виконавиця.

Зауважимо, що проєкт Тіни Кароль “Молода кров” виходить за інформаційної підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, каналу 1+1 та радіостанції Хіт FM.

Нагадаємо, не так давно Тіна Кароль продала свій відбиток пальця за 100 тисяч гривень. Отримані кошти Тіна Кароль передала на розвиток свого музичного проєкту “Молода кров”.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.