Українка з двометровим волоссям топлес попозувала на галявині

Альону Кравченко з Одеси називають українською Рапунцель.

Українська модель Альона Кравченко знана своїм довжелезним волоссям.

Одеситка відростила натуральні біляві пасма довжиною майже два метри, чим неабияк пишається. Дівчина тішить фоловерів в Instagram своїми знімками та нерідко влаштовує відверті фотосети. Так, нещодавно Альона показала світлину, на якій постала топлес, сидячи на галявині у чорних трусиках.

На фотоблог 36-річної української Рапунцель підписалося понад 76 тисячі фоловерів. У ньому Кравченко розповідає, зокрема, про догляд за волоссям. Як виявилося, вона не стриже шевелюру 30 років, а на миття голови їй потрібно витратити годину, тому робить вона це один раз на тиждень.

Відрізати пасма Альона не планує, оскільки, вважає своє волосся унікальним. Коли дівчина розпускає його – не залишається непоміченою та привертає захоплені погляди перехожих.

У коментарях під світлинами моделі приголомшені користувачі не стомлюються засипати її компліментами. Здебільшого, на Альону підписані іноземці.

Вау! Ти красива і сексуальна!
Волосся неймовірне
Фантастична краса
Ого! Приголомшливо
Нагадаємо, раніше редакція сайту ТСН.ua зібрала найзвабливіші фото власниці найбільших вилиць у світі Анастасії Покрещук. Дівчина частенько проводить час у спортзалі, тож з завидною регулярністю демонструє прокачаний прес та підтягнуті форми.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.