Американка у день народження втратила усіх п’ятьох дітей: трагічна історія

Мати боролася за порятунок своїх дітей.

Свято перетворилося на трагедію у США, коли у день народження Сабріни Дуніган сталася пожежа і всі її п’ятеро дітей у віці до 10 років загинули.

Про це пише Metro.Трагедія сталася в квартирі в Сент-Луїсі, штат Іллінойс, США, де вона жила зі своїми дітьми: 9-річний Деонтей, семирічні близнята, чотирирічний Джабарі і дворічний Лоял. На момент пожежі діти були самі вдома, але коли самотня мама повернулася, вона побачила пожежу і спробувала вбігти до будівлі.

Пожежні виявили деяких дітей без свідомості, п’ята дитина померла дорогою до лікарні.

“Наша сім’я ніколи не піддавалася такому удару. Ми спустошені. Ми зламані. Люди судять мою племінницю. Будь ласка, не судіть її. Моліться за неї, це все, про що я прошу просто зараз”, – сказала родичка сім’ї.

Сусіди розповіли, що п’ять місяців тому попередній будинок родини вже згорів. Тоді сім’я уникла травм. Згідно з повідомленнями, вони після цього жили зі своїми бабусею та дідусем.

Причина пожежі розслідується.

Нагадаємо, в американському штаті Іллінойс п’ятеро дітей у віці до 10 років загинули внаслідок пожежі у квартирі. Матір декілька разів заходила в будинок у спробі врятувати малюків. За попередніми даними, в момент інциденту жінки вдома не було.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.