Квiти які Андpiй пpинic Марті на ocтaннє пoбaчeння, вцiлiли cepeд улaмкiв – і лeжaли пopуч iз зaгиблими, чиє життя було у caмoму poзквiтi

Загиблим від падіння дерева у Стрийському парку виявився курсант Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного – Андрій Свояк. Вранці понеділка, 2 серпня, цю інформацію повідомив начальник академії Павло Ткачук на своєму Facebook.

Вночі з 1 на 2 серпня під час сильного буревію у Стрийському парку загинули двоє молодих людей: 20-річний хлопець та 18-річна дівчина. Пара сиділа на лавці, коли на них впало дерево. Від отриманих травм вони загинули одразу.

Це було побачення. Андрій прийшов у парк з трояндами. Залишки букету тут розкидані і досі. Велетенська гілка впала просто на лавку, де сиділа пара. Лавка поламана, також навалу клена не втримав металевий ліхтар.

Як нe дивнo, квiти, якi Андpiй пpинic їй нa, як виявилocя, ocтaннє пoбaчeння, мaйжe вцiлiли cepeд улaмкiв – вoни лeжaли пopуч iз зaгиблими юнaкoм тa дiвчинoю, чиє життя i cтocунки були у caмoму poзквiтi, aлe нe cудилocя…

Вранці, через кілька годин після нещасного випадку, стало відомо, що загиблий був кусантом Національної академії сухопутних військ. Звали його Андрій Свояк. Загиблою, вочевидь, є його дівчина, наразі інформації про неї немає.

«Хлопець проживав за межами навчального закладу й у вільний від служби та навчання час перебував на відпочинку у Стрийському парку разом із дівчиною, яка, на превеликий жаль, також загинула», – написав Павло Ткачук, начальник академії.

Про дівчину поки що мало інформації, та відомо що її звати Марта та у неї є родина яка проживає у Львівській області.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.