У Запоріжжі бродячий пес накинувся на жінку: постраждала загинула прямо на місці (відео)

У Запоріжжі бродячий собака накинувся на жінку і прокусив артерію на нозі, в результаті чого постраждала втратила дуже багато крові й померла в кареті “швидкої допомоги” прямо на місці події.

Про трагічний випадок передали у соцмережі місцеві жителі.

НП сталася біля вулиць Куликівської та Олексія Поради (колишня назва – Димитрова) в Шевченківському районі на околиці міста 2 серпня.

“Куликовська 27, (мій дім). Димитрова, 02.08.2021. Жінку покусали собаки. Де любителі тварин? Що робити? Артерію прокусили”, – пише Тетяна Бикова Масленок.

У прес-службі поліції Запорізької області підтвердили факт події. Жінці 1964 року народження прокусили артеріальну вену на нозі. Медики, які прибули на місце, намагалися реанімувати постраждалу в “швидкій”, але, на жаль, врятувати її вже не вдалося.

Як уточнюють в мережі, жінка в понеділок вигулювала свого собаку, як раптом на її улюбленця накинулися пси, яких підгодовував чоловік. Коли запоріжанка попросила його вгамувати собак, той лише розвів руками – мовляв, зробити нічого не можу.

Одна з розлючених безпритульних собак напала на жінку і сильно вкусила за ногу, прокусивши артерію. Через велику втрату крові вона померла.

Місцеві жителі опублікували відео з місця трагічного інциденту. Кадри можна подивитися за цим посиланням  (попереджаємо – відео 18+!)

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.