Радила писати кров’ю: вчителька, погрожувала учню відрізати палець та змусила їсти папір (ВІДЕО)

Вчителька свою вину визнала частково.

У селі Солонка, що під Львовом, вчителька змусила школяра з’їсти паперового літачка та погрожувала йому ножем відрізати пальця. За це її оштрафували на 850 грн.

Про це йдеться в рішенні Пустомитівського районного суду.

Під час судового засідання вчительку звинуватили в булінгу. Педагогиня свою вину частково визнала та заявила, що вона так жартувала.

Суд визнав вчительку винною та оштрафував її на 850 грн. Також вона повинна сплатити 454 грн судового збору.

Нагадаємо, інцидент стався у травні 2021 року вчителька інформатики вимахувала над учнем 7 класу ножем. А все тому, що у хлопця не було ручки, тож педагог порадила семикласнику писати власною кров’ю. Перед тим вона змусила учня їсти папір.

“Кинули літачок, я підняв його і поклав на парту, вчителька подумала, що то я його кинув і заставила мене його з’їсти. Потім ще побачила, що в мене нема ручки, принесла ніж і сказала, що я кров’ю буду писати, пальця вріжу”, – розповів ТСН постраждалий школяр Владислав.

Вчителька інформатики і тоді говорила, що то був такий жарт. Перед батьками Владислава вона вибачилася і визнала, що вчинила не правильно.

“Я дуже хочу вибачитися, шкодую насправді за той інцидент. Хай мені Бог простить, але це була спланована провокація, клас ну трошечки такий проблемний”, – казала вчителька інформатики.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.