Все обличчя в крові, зламаний ніс і вибиті зуби: місцеву активістку ледь не вбили у власному під’їзді (відео)

Жінку госпіталізували в міську лікарню.

У Дніпрі невідомі жорстоко побили місцеву активістку Наталію Ешонкулову. У жінки гематоми на обличчі, підозра на струс мозку, а також безліч саден і синців. У поліції інцидент кваліфікують як замах на вбивство.

Про це на своїй сторінці повідомила сама активістка.Як стало відомо, подія трапилася близько 20:00 в одному з під’їздів багатоповерхівки, що знаходиться в Амур-Нижньодніпровському районі міста.

За словами жінки, на неї напали у власному домі. Невідомі наносили їй удари руками і ногами по обличчю і тілу. В результаті чого активістка отримала серйозні травми голови — у неї підозра на струс мозку і перелом носа.

“Це все боротьба з бандитами. Ось, до чого вона мене привела. Якби не сусідка, мене б тут убили. У них були заточки і ножі. У мене зламаний ніс, вибиті зуби”, — розповіла Наталія Ешонкулова під час прямого ефіру, проведеного відразу після нападу.

Побиту жінку згодом госпіталізували в міську лікарню. Напад активістка пов’язує зі своєю професійною діяльністю. У Національній поліції області інцидент кваліфікують як замах на вбивство.

“За даним фактом слідчими ВП № 1 Дніпровського РУП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (“Замах на умисне вбивство”) КК України. Розпочато досудове розслідування. Поліція розглядає всі версії злочину, одна з яких є громадська діяльність потерпілої. Проводяться оперативні заходи для встановлення причетних до нападу осіб та їх затримання”, — відзначили в пресслужбі Нацполіції області.

Нагадаємо, що у Дніпрі чоловік шантажував школярку нібито її інтимними фотографіями, призначив зустрічі, після чого намагався згвалтувати. Затримали маніяка в момент того, як він напав на дівчину.

Читайте також  “Все лице в глибоких ранах”: у Туреччині чоловік жорстоко порізав молоду дружину з України

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.