“Не подобається, несіть із дому”: у Мережі показали жахи в палатах хірургії лікарні Кривого Рогу

У лікарні “тисячка” пацієнти скаржаться на жахливі умови.

У Кривому Розі 2 міськлікарня, яку місцеві називають “тисячка”, знову опинилася в центрі уваги. Не встиг стихнути скандал з підлітком після ДТП, якого тут відмовилися приймати, як Мережу збурив черговий епізод – пацієнти хірургії показали умови перебування у палатах відділення.

Відео жахів криворізької лікарні виклали в соцмережі.

Пацієнти хірургії, які перебували у лікарні, акцентували увагу на матрацах, на яких їм доводится лежати. Вони у жахливому стані – повністю у плямах та дірках і місцями погнили від постійної вологи.

“Матраци смердючі. Намагалися висловити своє обурення лікарям – нам нахамили, нагрубили. Сказали, що якщо не подобається, щоб із дому приносили. Рукомийник – не побритися не помитися”, – прокоментував відео автор.

Криворіжці заходилися коментувати побачене:

Так, я лежала в цій хірургії, дуже неприємно було, коли побачила такі матраци. Та ще такі незручні ліжка, набрякало все тіло.
Такі відео потрібно показувати на кожній виборчій дільниці під час місцевих виборів, щоб люди бачили кого вони вибирають мером міста і яких депутатів обирають до міської ради. Може тоді хоч щось зміниться.
Жахливі умови в лікарні в кожному відділенні. Довелось після ДТП потрапити, шок подвійний: і від пережитого і від лікування. Нога на витягненні була, так не знали чим вантаж прив’язати, і в підсумку із шматочків зв’язали бинти, що вони в один прекрасний момент просто відірвалися. Добре нога на місці залишилася. Це одиничний епізод двох місячного пекла. Відділення політравм.
Це ви ще не бачили умови 3 міськлікарні, стаціонару. До медперсоналу претензій не було.
Жах, три роки тому мене туди теж непритомною привезли. Прокинулася, була накрита шторою і на такому жахливому матраці.

Читайте також  Ще օдне лакшерí весíлля з другом Зеленськօгօ. Мօлօдий спíвав рօсійський реп, і розкидав стодоларові купюри, все зафíксовано на вíдео

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.