«Їдь у свій Бахмут»: Скандал у Буковелі. Чоловік ображає військового, який проходить реабілітацію. ВІДЕО

Цими вихідними у Буковелі невідомий чоловік накинувся на військового, який проходить там реабілітацію. Причиною конфлікту стало мовне питання, пише Еспресо.

Відео було опубліковане ще у неділю, 2 квітня. Як розповів військовий, наразі він проходить у Буковелі реабілітацію після перебування у Бахмуті, однак не вперше уже почув образи у бік Збройних сил України.

“Я проходжу реабілітацію психологічну, постравматичну у Буковелі, бо у нашої держави є змога надати таку послугу військовослужбовцям. Але учора, я чув, що ЗСУ назвали худобою і сьогодні військових називали недобрими словами”, – зазначив чоловік.

У ролику, який опублікував військовий, можна побачити чоловіка в халаті, який називає бійця “провокатором” та “лошарою”. А коли дізнався, що боєць приїхав з Бахмута, то відповів: “Їдь туди у свій Бахмут! Чого ти тут відсиджуєшся?”.

Як стало відомо, конфлікт виник через мову.

Дружина чоловіка, який ображав військового розповіла, що боєць порадив їм їхати в Росію, якщо ж вони не хочуть розмовляти українською. Варто відзначити, що це дуже обурило жінку.

“Йому не сподобалось, що люди говорять не українською, і він почав казати, що нам потрібно їхати в Росію. Звісно ж мій чоловік зреагував”, – зазначила вона у відео.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.