У Польщі українця побили через національність

За словами свідків, невідомий чоловік ображав людей з України, а також вдарив українця ногою в голову. Втрутилася поліція.

Про це інформує Inpoland.net.pl.

Марта Мрож з Познанської поліції підтверджує, що інцидент стався в неділю, 27 червня, близько 15:00 на озері Стшешинське. Поліцейські відділення водної поліції, що рухалися на човні, помітили відвідувачів пляжу, які почали махати руками. Їм показали місце, де лежить непритомний, побитий чоловік. Йому надали медичну допомогу. Чоловік отямився і пояснив, що на нього напав інший чоловік, який ображав його через національність. Невідомий покинув місце події, але його зупинили люди, що засмагали неподалік. Тесту на алкоголь не проводили, але пахло спиртним.

Один із користувачів Інтернету став свідком усієї ситуації. «Цей чоловік почав кричати групі з України, щоб ви**** і бив ногою по голові, до втрати свідомості, — написав Адріан в коментарях під фото. — Звичайно, герой почав тікати, але нам вдалося його зловити». Користувач Інтернету повідомляє, що агресивний чоловік був напідпитку і «шукав пригод». Почувши, що група розмовляє українською, він їх знайшов.

Наразі чоловік перебуває під вартою. Сьогодні його допитають і пред’являть звинувачення. Постраждалий громадянин України був переданий під опіку швидкої допомоги.

Поліцейські надягли наручники на агресивного чоловіка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.