11-річна дівчинка народила дитину: вона стала наймолодшою ​​матір’ю в країні

11-річна дівчинка народила дитину: вона стала наймолодшою ​​матір’ю в країні.

 

11-річна дівчинка народила дитину і стала наймолодшою ​​мамою у Великій Британії. Коли вона завагітніла, їй було лише 10 років. Ця подія вразивали пів-Європи, адже це дуже рідкісне явище.

Про це розповідає авторитетне польське видання tvp.info з посилання на британський таблоїд “The Sun”.

11-річна дівчинка народила дитину на початку червня цього року. Її сім’я навіть не підозрювала, що дівчина вагітна. Зазначається, що розслідування цього питання проводять керівники соціальних служб та ради.

“Це було великим шоком. Зараз вона оточена професійною допомогою. Найголовніше, щоб вона і дитина були здорові “– йдеться в повідомленні.

“Це наймолодша мати, про яку я коли-небудь чула”, – розповідає лікар Керрол Купер виданню The Sun, пояснивши, що середній вік, коли дівчина починає статеве дозрівання, становить 11 років, хоча в будь-який час це може бути від 8 до 14 років.

На багато гормонів впливає вага, додала лікарка, а оскільки немовлята важчі, ніж раніше, статеве дозрівання зараз настає раніше.

До народження 11-річною дівчиною цієї дитини, наймолодшою ​​матір’ю у Великобританії була Тресса Міддлтон, якій було лише 12 років, коли вона народила дитину в 2006 році. Міддлтон, якій зараз 20 років, завагітніла після зґвалтування братом. Її дитина пішла на соціальне забезпечення, а брат – до в’язниці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.