По черзі ґвалтували пенсіонерку: у Запоріжжі двом молодикам винесли вирок

Троє хлопців під дією наркотиків пробралися до будинку 69-річної жінки, де погрожували їй і ґвалтували.

Двоє мешканців м. Кам’янка-Дніпровська Василівського району, що в Запорізькій області, сядуть за ґрати за групове зґвалтування пенсіонерки. Троє молодиків під дією наркотиків проникли до будинку 69-річної жінки, і погрожуючи їй ножем, вчинили сексуальне насильство. Одному з них лише 14 років.

Як розповіли в прокуратурі Запорізької області, молодики по черзі ґвалтували літню жінку, а потім один з них пригрозив своєму товаришу і також змусив його ґвалтувати жінку.

“У січні 2020 року близько другої години ночі троє хлопців у віці від 14 до 19 років, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння, потрапили до будинку 69-річної жінки. У подальшому обвинувачені із застосуванням фізичного насильства, погрожуючи ножом, по черзі зґвалтували пенсіонерку. Не зупинившись на скоєному, один із хлопців, погрожуючи фізичним насильством, примусив їх 14-річного знайомого теж вчинити щодо жінки дії сексуального характеру”, – йдеться у повідомленні.

Так, у груповому зґвалтуванні жінки похилого віку визнано винним двох молодиків, один з яких неповнолітній, а останнього, визнали винним ще й у схилянні свого товариша до вживання наркотиків та примушуванні його до сексуального насильства.

Суд призначив обом обвинуваченим покарання – 9 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.