Іванофранківців запрошують на “Свято морозива” (ФОТО)

Іванофранківців запрошують долучитися до найвеселішого та найдрайвовішого Свята Морозива від компанії «Рудь» (АТ «Житомирський маслозавод»).

Святкування заплановане на 19 червня з 12:00 до 17:00 поблизу ТРЦ «ВЕЛЕС».

Організатори гарантують отримання захоплюючих пригод, яскравих емоцій, святкового настрою і максимальне втілення цьогорічного слогана «РУДЬ» ― це завжди любов».

“При купівлі одного будь-якого морозива, отримаєш один квиток на улюблений атракціон в подарунок. Більше морозива – більше вражень! Гарантуємо дотримання всіх необхідних санітарно-гігієнічних норм та заходів безпеки”, – зазначають організатори.

Гостей свята очікують корисні майстер-класи, драйвові атракціони, цікаві конкурси, захоплюючий квест, яскраві фотозони та ще багато-багато крутих веселощів та подарунків.

«Свято Морозива вже вшістнадцяте подарує гостям радісну атмосферу та наповнить їхні серця теплотою, оскільки компанія «Рудь» ― це завжди любов. Кожен зможе обрати розвагу за смаком: квест, конкурси, фотозони, атракціони. 100% задоволення ― гарантуємо! Запрошуємо зібратися разом з друзями, чи родиною та повеселитись на Святі Морозива від компанії «Рудь» на повну!», – розповідає провідний маркетолог компанії Тетяна Хомяк.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.