В Італії українка потрапила до реанімації, її чоловік загинув: Смертельне ДТП спричинив солдат у стані сильного алкогольного сп’яніння

В Італії внаслідок ДТП українка потрапила до реанімації, її чоловік загинув

Смертельне ДТП в Італії спричинив американський солдат у стані сильного алкогольного сп’яніння. Військовий їхав по зустрічній смузі. Від лобового удару постраждало п’ятеро людей. Жінка з України опинилася в реанімації у тяжкому стані.

Про це повідомляють італійські ЗМІ.

ДТП сталася у містечку Джуліано, поблизу Неаполя, легковий автомобіль зіткнувся із фургоном.

У ДТП загинув 56-річний італієць Сальваторе Вітале, а його дружина з України отримала серйозні травми.
Карабінери “Варкатуро” заарештували винного в аварії 26-річного американського солдата. Хлопець їхав у стані сильного алкогольного сп’яніння по зустрічній смузі.

Динаміку дорожньо-транспортної трагедії встановлено на основі наукових вимірів, свідчень постраждалих та інших автомобілістів.

Згідно з реконструкцією слідчих, 26-річний американець їхав на високій швидкості по зустрічній смузі на автомобілі Mini Cooper. Лобове зіткнення з Fiat Doblò перетворило автомобілі на купу металу. Щоб вивільнити тіла, на місце події прибули пожежники.

У ДТП було пошкоджено ще один автомобіль із трьома пасажирами, які зазнали легких травм.

Аналізи винуватця ДТП підтвердили рівень алкоголю у 2,5 г / л, що в п’ять разів перевищує граничний показник дозволеного.

Солдата, дислокованого на військовій базі ВМС США в Грічіньяно д’Аверса (Казерта), звинувачують у вбивстві на дорозі та нанесенні дуже серйозних травм. Його заарештували.

Зараз українка підключена до дихального апарату. Коли її стан покращиться, на жінку чекає операція.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.