“Семеро дітей залишилося без дому”: у захисника Донецького аеропорту згорів будинок, потрібна допомога

Сумна подія трапилася напередодні Великодня у селі Лінчин, що Рівненщині. В учасника АТО Віктора Свиридюка згорів будинок. Сім’я з сімома дітьми практично опинилася на вулиці. Небайдужих просять допомогти сім’ї учасника АТО відновити будинок.

Про це повідомила у фейсбуці Алла Ліхачова, речниця Рівнеобленерго.

Подія трапилася 28 квітня. Чоловік був у лікарні, жінка вдома з дітьми (вік від 1,5 до 14 років). Мабуть зайнялося від грубки. Перед святом дерев’яну хату полакували і це сприяло швидшому поширенню вогню. Надзвичайники на місці змогли врятувати лише одну стіну будинку. Людей прихистили сусіди і на відбудову хати потрібні кошти.

“Усе відбулося миттєво. Дружина з дітьми була в одній кімнаті, вогонь почав поширюватися з іншої – там, де в будинку була грубка. Ще невідомо точно, але мабуть саме вона і стала причиною нашої біди.” – розповідає Віктор Свиридюк.

Будинок дерев’яний, був обшитий вагонкою, ще й полакований, тож вогонь поширився дуже швидко на решту чотири кімнати. Дружині Віктора, щоб урятувати дітей довелося вибивати вікна хати і через них перекидати дітей на вулицю. Допомагали сусіди.

З особистих речей згоріло усе, в тому числі і документи, відновленням яких зараз займається родина.

Зазначимо, Віктор – є учасником АТО. З 2014 до 2016 року у складі 80 ОДШБр, а потім 81 ОАеМБр, брав участь у обороні донецького аеропорту.

Давайте допоможемо сім’ї учасника АТО відбудувати будинок:

Номер картки Віктора Свиридюка в Ощадбанку 5167803217823066.

Рахунок у цьому ж банку: UA 133333680000026200510905914.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.