«Як у мутній воді рибу ловити та вийти сухим із води» або пропаганда по-прикарпатськи

На фоні здійснення подальшої ескалації напруження на українсько-російському кордоні (глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель напередодні заявив, що понад 100 тисяч військових РФ знаходяться на кордоні України та в Криму), в центрі уваги всіх путінських пропагандистських медіа знову опинилась Україна.

Практично в кожному випуску програм одіозних  Дмітрія Кісєльова та Владіміра Соловйова згадують про російсько-українську війну, яку в Кремлі продовжують називати «громадянською». Дуже часто єдина тема ефірів – це весняне загострення на фронті (як і в головах вищевказаних продажних «журналюг»).

Мета риторики пропагандистів досить проста: виправдати будь-які агресивні дії Росії проти України. Яскраво антиукраїнські чиновники, коментатори та ведучі ток-шоу безцеремонно наважуються погрожувати Києву “прінуждєнієм к міру” й “дєнацифікацієй”.

Свої ідеї хворої уяви вони пояснюють буцімто небезпечністю України для РФ, а також для жителів самопроголошених «рєспублік».

Не залишаються осторонь і філії «феесбешної» РПЦ – Української православної церкви Московського пархату (УПЦ МП), які, на жаль, присутні на Прикарпатті.

Тон антиукраїнських релігійних структур просто «зашкалює», достатньо прочитати тільки заголовки їхніх маразматичних публікацій:

– «Неонацисты захватили храм Украинской православной церкви в Ивано-Франковской области»;

– «Капелланы УГКЦ напали на прихожан УПЦ МП в Ивано-Франковской области»;

– «Пьяные прихожане захватили храм УПЦ МП в Ивано-Франковской области»;

– «В УПЦ МП пожаловались на захват храма в Ивано-Франковской области»…

Зазначені та аналогічні методи психологічно-інформаційної агресії, розроблені спецслужбами путінського режиму, покликані, насамперед, дегуманізувати «ворога» в очах рядових військовослужбовців (гарматного м’яса») російської армії.

Крім того, в умовах серйозних проблем російського суспільства, агресивна дезінфомаційна політика Кремля намагається додатково залякати простих росіян так званою «українською загрозою». Нібито, Україна не лише здатна на «жахливі злочини», а ще й «психічно нестабільна».

Читайте також  Прикарпатка, яка сама виховує внучку з ДЦП, потрапила в реанімацію з інсультом: потрібна допомога

А все ж таки шкода, що на Прикарпатті, де орудували НКВД-шні банди, які знищували місцевих патріотів, вбивали греко-католицьких священиків, вщент руйнували Українські Церкви, вивозили на Сибір десятки тисяч місцевих жителів, ще існують адепти філії «феесбешної» РПЦ – УПЦ МП…

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: