Франківець зробив найкраще стріт-фото

Спільнота Українська вулична фотографія / Ukrainian street photography регулярно обирає найкраще стріт-фото місяця. Перше найкраще стріт-фото 2021 року зробив франківець.

Фейсбук-спільнота «Українська вулична фотографія» взялася об’єднати фотографів зі спільною пристрастю до стріт-фото. Разом вони творять візуальний архів життя сучасної України та українців. Щомісяця учасники групи спільно з редакцією Reporters обирають найкращу світлину. У січні відзначився фотограф з Івано-Франківська Віталій Карась.

«За прогнозами, для січня то мав бути аномально теплий день. Обіцяли +10, і десь так воно й було — дивина для середини зими. Я вирішив поїхати за місто, погуляти на природі. Під Франківськом є популярне місце, куди місцеві їздять відпочивати, — Вовчинецькі гори. Втім, того дня там майже нікого не було. Прогулюючись берегом Бистриці-Надвірнянської, я не очікував зняти щось цікаве, навіть камеру здебільшого не діставав з кишені.

Вже повертаючись вздовж берега назад, я помітив чіткі смуги землі, льоду і води, в якій відбивалося небо. Заповнюючи кадр, вони вишикувалися у єдину площину, водночас додаючи об’єму. Рутинно зробивши декілька фото, я пішов собі далі. І лише вдома, переглядаючи на камері відзняте, помітив, яку цікаву ілюзію можна побачити на цій світлині», – розповів про фото автор.

Переможне фото Віталія Карася
Найкраще стріт-фото лютого зробила київська фотографка Єлизавета Букреєва.

Найкраще стріт-фото лютого-2021
Автор найкращого стріт-фото березня — київський фотограф Герман Крігер.

Найкраще стріт-фото березня-202

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.