До України йде циклон: синоптикиня повідомила про опади та навіть заморозки

До України насувається циклон: буде похолодання та навіть заморозки.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла синоптикиня Наталка Діденко.

За її словами, всередині наступного тижня до країни прийде холодний циклон. “20-22 квітня припреться до України черговий циклон на наші голови: побільшає опадів, вітру, буде холоднувато”, – повідомила Діденко.

У неділю, 18 квітня, у більшості областей вдень очікується 10-14 градусів тепла. На півночі та північному сході буде прохолодніше: 7-12 вище нуля. Натомість у Карпатах місцями температура опуститься нижче нуля.

У столиці стовпчики термометірв покажуть близько +11. Завтра у столиці буде волого та прохолодно.

Синоптикиня попереджає про заморозки цієї ночі. “Проте циклон із дощами “прикриють” від заморозків Чернігівщину, Полтавщину, Сумщину, Київщину, ймовірно, Житомирщину та Рівненщину. На решті території України 18 квітня буде без опадів”, – повідомила Діденко.

Як повідомлялося, погода в Україні у квітні 2021 року буде приблизно такою ж, як і у попередні роки – у межах середніх багаторічних значень. За прогнозами сайтів погоди, перша половина квітня буде теплою, але потім погода буде досить мінливою – похолодання будуть чергуватися з потепліннями, а у період похолодань вночі слід очікувати навіть заморозків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.