У “Холостяка” Заливако ще до фіналу помітили кільце на тому самому пальці: “Мишко спалився…”

До цього все йшло.

Популярне шоу “Холостяк”, яке захоплює увагу і думки українців, потроху наближається до кінця. Головний герой цього сезону Михайло Заливако засвітив кільце “на тому самому пальці”

Як передає Politeka.net, у своєму Instagram Михайло розмістив фото на якому позує в ліфті, заставлений валізами. Чоловік написав пост про те, що через велику кількість валіз йому проблемно подорожувати, таке відчуття ніби він переїжджає.

“Я тут зрозумів, що у мене проблеми з багажем, я коли кудись їду, я не їду… я переїжджаю (ну це ще через проєкт)”, – написав Михайло. Також “Холостяк” поцікавився, як подорожують його фоловери і пояснив, що на фото є одна невелика валіза його подруги Юлії Привалової.

Передбачаючи питання Михайло підкреслив, що фотографії були зроблені ще на проєкті, тому антураж – новорічний. Михайло уточнює:

“P. S. На фото, рожевий чемодан легкої поведінки… моєї подруги. Він вже таким зайцем облетів більше країн ніж ми самі, так, Юлія?”

Фолловери одразу відгукнулися, і прокоментували фото, вдосталь насміявшись видом заваленого чоловіка. А більш уважні шанувальники побачили на пальці Михайла обручку:

“Кільце “, “Колечко, колечко, кільце”, “А це не та обручка, що для вас “Зайка” зробила?”, “Ти дуже класний “, “Маєш гарну обручку”, “Перстень Зайка”, “Зроби і мені таку обручку “, “Мишко спалився? “.

 

 

 

На деякі коментарі щодо кільця Михайло жартував, мовляв, кільце з фольги, або що робив на замовлення… На решту – просто промовчав…

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.