Розстріляв і прикрив гіллям: в Івано-Франківській області чоловік через ревнощі до дружини вбив суперника

Підозрюваний був агресивним через що дружина його покинула.

У Косівському районі Івано-Франківської області ревнивий чоловік вбив суперника, якого запідозрив у стосунках зі своєю дружиною. За це його засудили до 12 років позбавлення волі.

Про це повідомили в прокуратурі Івано-Франківської області.

Вбивство сталось ще 21 липня 2018 року, проте суд ухвалив вирок підозрюваному лише 13 квітня 2021 року.

“Під час судового розгляду прокурорами доведено, що обвинувачений здійснив два постріли в голову та грудну клітку потерпілому з обрізу мисливської рушниці, на яку не мав передбаченого законом дозволу. У подальшому, з метою приховання слідів злочину, зловмисник відтягнув тіло чоловіка в ліс, де прикрив гіллям та листям, а вистріляні гільзи й речі останнього викинув углиб лісу”, – повідомили в прокуратурі.

Чоловіка засудили до 12 років позбавлення волі. Також суд стягнув із засудженого матеріальну й моральну шкоду родині вбитого в розмірі понад 192 тис. грн.

У Єдиному реєстрі судових рішень вказано, що у червні 2018 року дружина покинула обвинуваченого та разом з дітьми переїхала проживати до своєї матері. Обвинувачений, намагаючись примиритися з дружиною, стежив за нею та дізнавшись, що вона неодноразово відвідувала потерпілого приревнував її до нього. Через це чоловік вбив суперника. Дружина засудженого розповіла, що чоловік переслідував її та погрожував вбивством. А коли вона хотіла із ним розлучитись, то він перестрів її та погрожував ножем. Мати жінки додала, що підозрюваний також хотів викрасти дітей, проте вона йому завадила. Дружина підозрюваного та її мати зазначали, що підозрюваний поводився агресивно та зловживав алкоголем.

У суді підозрюваний своєї вини не визнав.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.