Поліція затримала двох румунів, які обікрали прикарпатця (ФОТО)

11 грудня, оперативники управління карного розшуку затримали групу зловмисників, які вчинили крадіжку грошей з помешкання прикарпатця.

Про це інформує Фіртка з посиланням на поліцію області.
Як з’ясувалось, напередодні до Коломийського відділу поліції звернувся 80-річний місцевий мешканець, який повідомив про викрадення коштів з його помешкання у сумі 12 тисяч гривень та 14 тисяч доларів США.
Потерпілий пояснив, що до його домоволодіння прийшли двоє невідомих чоловіків, які представилися лікарями-кардіологами з Німеччини. Поки один чоловік спілкувався з потерпілим, інший непомітно викрав кошти з квартири.
Поліціянти одразу розпочали пошуки зловмисників, встановили транспортний засіб, на якому пересувалися крадії. У ході проведення першочергових слідчо-оперативних заходів, підозрюваних затримали у Хмельницькій області.
Затриманими є 28-річний та 36-річний громадяни Румунії.
Наразі правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до вчинення аналогічних злочинів на Івано-Франківщині та сусідніх областях.
За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст.185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство. Вирішується питання про повідомлення підозри останнім та обрання судом запобіжного заходу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.