“Я вас люблю і витримаю все”: дружина священника вийшла із критичного стану

Катерина Терлецька, дружина львівського священника о. Петра Терлецького, котру рятують у Лікарні швидкої допомоги із Covid-19, вийшла із критичного стану і написала сім’ї записку «Я вас люблю і витримаю все». Ескулапи передали листа отцю.

Повідомляє “Твоє місто” з посиланням на Фейсбук сторінку священнослужителя.

«Тривожне питання до чергового лікаря «Що там? Як» Незвична вдіповідь сьогодні: «Все у записочці». А там. Катруся.. власною рукою!!!», – розповів отець Петро Терлецький.

У пресслужбі лікарні журналістам повідомили, що хоч Катерина і написала записку, олнак її стан оціюють як стабільно важкий.

Як ми вже повідомляли раніше: Також отець Петро просить про матеріальну допомогу для порятунку Катерини та їх новонародженої донечки.

Нагадуємо: дружина отця, Катерина захворіла на Covid-19 ще 14 листопада. Жінка тиждень перебувала на лікуванні вдома, однак коли її стан погіршився, її госпіталізували у медичний заклад. Починаючи з 20 листопада жінка лежала у львівському міському пологовому будинку №1, що на вул. Мечникова. Від суботи її перевели у лікарню швидкої допомоги.

«У суботу стан жінки, для якої це шоста вагітність, ускладнився, почали наростати ознаки дихальної недостатності. Через ризики для життя, тотальне ураження легень, яке показала комп’ютерна томографія, а ще тяжкий респіраторний дистрес легень, тромболія легень та самі показники крові, які свідчили про нестачу кисню, лікарі прийняли рішення зробити кесаревий розтин. На 27 тижні вагітності її прокесерили. Стан критичний в обох, лікарі боряться за їх життя», – розповідає Наталія Матолінець.

Медик також повідомила, що дівчинка народилася з вагою 1 230 грам. Дитину відразу реанімобілем перевезли в реанімацію львівської обласної лікарні. КТ показало, що легені Катерини Терлецької уражені на більш як 90%.

Читайте також  Куди дивляться батьки? Озброєні підлітки у Львові влаштували масову бійку (відео)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.