Хіт в мережі: «Стиль собачки» по новому, кварталівці зняли пародію на кліп Потапа і Насті каменських (відео)

Володимир Зеленський разом зі своїми колегами зняли смішну пародію на провокаційний кліп Потапа і Насті Каменських “Стиль собачки”.

На відео Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Олена Кравець, Степан Казанін, Міка Фаталов, Юрій Крапов, Олександр Пікалов та Юрій Корявченков перетворили популярну композицію на гумористичний різдвяний хіт.

Дивись “Стиль собачки” по-кварталівськи:

Разом із гумористами у кліпі з’явилися також їхні чотирилапі “двійники” у стильних новорічних вбраннях.

Так, золотистий ретривер у класичному костюмі з червоним метеликом виявився справжньою копією Степана Казаніна, грайливий джек-рассел зіграв “двійника” Володимира Зеленського, розкішна китайська хохлата “приміряла” костюм такого ж яскраво-червоного кольору, як у Олени Кравець, а маленький, проте гордий доберман нагадував Міку Фаталова не лише ззовні, але і по характеру. “Двійника” Євгена Кошового зіграв харизматичний мопс, Юрій Корявченков насолоджувався на зйомках компанією дружнього англійського бульдога, доброзичливий та спокійний шарпей у стильному чорному піджаку став схожим на Юрія Крапова, а для Олександра Пікалова найкращим чотирилапим напарником виявився французький бульдог.

Тому, якщо не знаєш, чим зайняти себе в новорічну ніч, вмикай “1+1” і дивись гумористичне шоу від студії “Квартал 95”.

А поки лови оригінальну версію “Стиля собачки” від Потапа і Насті!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.