“Важка втрата”: загинув викладач Тернопільського університету. Дуже сумно. Царство Небесне, Вічна, світла пам’ять

Передчасно перестало битися серце доцента кафедри програмної інженерії Кінаха Ярослава Ігоровича.

"Важка втрата": помер викладач тернопільського університету

Сумну звістку повідомили на сторінці Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя. “Ректорат, колектив кафедри програмної інженерії, увесь професорсько-викладацький склад Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя сумує з приводу важкої втрати — передчасної смерті доцента кафедри програмної інженерії Кінаха Ярослава Ігоровича. Нехай добрий, світлий спомин про Ярослава Ігоровича назавжди залишиться в серцях рідних, колег, усіх хто його знав, любив і поважав. Важко знайти слова втіхи, коли раптово зупиняється серце такої молодої людини, сина, батька, чоловіка, брата, товариша, колеги. Віримо, що Господь прийме його світлу та щиру душу в Царство Небесне. Спочивай з Богом. Вічна, світла пам’ять нашому колезі. Поділяємо біль та горе рідних”, йдеться у дописі.

Юлія Турчин Боже, один з найкрутіших викладачів. Такий все позитивний. Ну чого, чого такі хороші люди йдуть з життя. Це шок

Igor Boyko Це дуже велика втрата для нас і всіх, хто його знав. Світлої пам’яті Ярославу Ігоровичу. Він завжди житиме в наших серцях.

Юрій Брунець Дуже сумно. Царство Небесне, Ярославові. Пам’ятатиму його як вчителя, котрий був небайдужим до своїх студентів та університету.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.