Увага! (ОНОВЛЕНО) Зник дворічний Богданчик Уніченко: Поліція просить усіх небайдужих громадян допомогти в пошуку хлопчика.

На Київщині знайшли 2-річного Богдана Уніченка живим та неушкодженим у лісі. Дитину шукали з вечора 14 квітня.Про радісну знахідку повідомив керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов. Хлопчик зник ввечері 14 квітня у селі Рагівка Вишгородського району.

Надзвичайна подія на Київщині. У селі Рагівка зник 2- річний Богдан Уніченко.

УВАГА!!!! Знайшли хлопчика!!! Це найкращий у житті подарунок оперативникам поліції Київської області на День карного розшуку!!!
Дякую всім!

Про це повідомляє ГУ Нацполіції в Київській області.

Мати дитини виявила відсутність сина напередодні 14 квітня близько 16-ї години дня. Малеча зникла із подвір’я, і рідні намагались знайти малюка власними силами, однак безуспішно. Звернулись до поліції, вже коли стемніло, близько 21 години.

На місці організовані пошукові заходи. Максимально задіяно особовий склад Вишгородського районного управління поліції, усі служби ГУНП в Київській області, бійці ПСПОП «Миротворець», кінологи, Нацгвардійці та служби ДСНС.

Наразі до пошуків задіяно 240 осіб.

До пошуків підключили аеророзвідку, правоооронці проводять подвірний обхід. Вже перевірили закинуті будівлі та колодязі. Поліцейські вже розширили радіус пошуків – шукатимуть дитину у найближчих селах. До заходів підключились волонтери.

Пошуки проходили всю ніч і станом на ранок тривають.

Поліція Київщини просить усіх небайдужих громадян допомогти в пошуку хлопчика.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.