Я просто благаю вас прочитати це. Весь мій час тут присвячено одній меті

Найбільший страх українців, це страх зустрітися з самим собою. Це зрозуміти що багато людей безповоротно деградували й самі не знають чого хочуть, аби безплатно. Визнати що більшість громадян України злочинці, які ненавидять закони, правила, і порядок. Визнати що нічого з себе давно не являють.

Їдуть батрачити на якихось дядьків в Європі, аби не працювати у своїй країні. Та й немає своєї країни, ні в голові, ні в серці. Маючи громадянство, живуть як окупанти. Не хочуть. Багато, дуже багато, не хочуть нічого змінювати. Занадто глибоко звикли бути дешевими рабами й виставляти на продаж душу й тіло. Будь-кому хто платить. І ненависть, за хвилину змінюється на дружбу, і навпаки, залежить від ціни питання. Досі не можу зрозуміти одного. Чому такий високий попит на негатив, на зраду якусь, принизити й висміяти когось.

Чому до іскор з очей хочеться, щоб в Україні було все погано. Саме хочеться, тому що новини про перемоги України викликають обурення й обурення. Чому позитивні новини, успіх, перемоги, реформи, поліпшення і досягнення приймаються вороже і болісно. Чому стільки людей оскотенелі й не хочуть нічого робити заради себе ж, заради своїх дітей, у своєму будинку під назвою Україна.

Звідки стільки тупості й невігластва, знаючи що люди у своїх країнах будували свій порядок десятиліттями, і наполегливо йшли до змін довгі роки, вимагати швидких змін на краще, при чому не від себе, а від інших? Ось чому стільки ненависті на адресу президента України. Він сказав правду. Будьте кожен президент на своєму місці, на своїх роботах, у своїх сім’ях.. І ось ця правда виявилася злочином проти кодексу бидла.

Читайте також  Вліз у борги: Поліцейські змусили чоловіка взяти кредит, щоб заплатити їм хабар

Адже відповідальність за своє життя і країну для українців, для дуже багатьох українців, це проти правил. Правил лежачих ні в що не вірять Ємель на печі. Ось таких дуже багато. І всю цю брехню, яку зробили національною ідеєю, зруйнував Володимир Зеленський. Він ворог. Ворог ліні, брехні, пофігізму, боягузтва і зради. Без нього можна було ховатися в ілюзії, мовляв, це уряд винуватий.

Він змінив правила. Або ти громадянин, працюєш і допомагаєш будувати собі країну. Або ти паразит, шкідник, пухлина на тілі України, заважаєш, скиглиш, і смердить. Інших варіантів немає.

Автор Євген Середа

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.