Володимир Остапчук та Христина Горняк стали чоловіком і дружиною: перші весільні фото

Володимир Остапчук та Христина Горняк одружилися

Весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк відбулося 15 жовтня, і щасливі молодята вже похвалилися першими фото з довгоочікуваної – через два місяці після заручин – радісної події.

Дружина відомого українського шоумена взяла прізвище чоловіка і відкрила завісу таємниці, де і як відбулося весілля. Дівчина також показала в Instagram перший знімок в статусі дружини – Володимир і Христина в кадрі позують у весільних нарядах.

На нареченій біла весільна сукня з ефектним розрізом. Ніжний образ чудово доповнює білосніжна ніжна та легка вуаль. В руках у Христини весільний букет квітів. Володимир вибрав чорний костюм, жилетку і білу сорочку, а замість краватки обрав метелика.

Володимир і Христина Остапчук вже приймають теплі поздоровлення від своїх шанувальників в мережі. Чоловік і дружина будуть святкувати весілля в ресторані в елітному котеджному містечку Золоче недалеко від столиці. Замість великої багатолюдної гулянки пара вирішила покликати на захід своїх близьких – запрошено 45 гостей.

У stories наречена показала кілька кадрів з місця святкування.

Сьогодні також відбулося перше знайомство батьків Володимира і Христини – досі вони не зустрічалися. Остапчук показав відео такої зустрічі – буквально за кілька годин перед весіллям.

Також шоумен і нотаріус розповіли, що ніч перед весіллям вирішили провести окремо. Так, на переконання Христини, буде для майбутніх подружжя тільки краще. До того ж дівчина додала, що неабияк втомилася напередодні важливої події, і змогла чудово виспатися та набратися сил. У підсумку Володимир залишився ночувати вдома, а його кохана відпочила в готелі за Києвом.

Нижче дивіться найгарячіші моменти з весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк, на якій співала і танцювала сама Сердючки.

Читайте також  Народила на вулиці і пішла: дитину знайшли за трансформаторною будкою

“Мрія!” – підписала одне з відео наречена.

“Кайф!” – написано на іншому ролику.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.