Мажор, який переїхав 11-річного хлопчика на переході, виявився сином “слуги народу”: справу заминають, шокуючі деталі (фото)

Резонансну справу про жорстку ДТП, яку влаштував син Дмитра Шевчика, директора підприємства, що належить олігарху Ахметову, затягує поліція Кривого Рогу.

Мажор, який переїхав 11-річного хлопчика на переході, виявився сином "слуги народу": справу заминають, шокуючі деталі (фото) - Інформаційне агентство Вголос/Vgolos: останні новини України, Львова
Про це заявляють активісти громадської організації “Стоп корупції!”, передає “Наше Місто”.
Вони проводять пікетування поліції і прокуратури в Кривому Розі, а також проведуть мітинг біля обласної поліції і прокуратури в Дніпрі. Активісти вимагають оперативного і публічного розслідування резонансної справи.

Нагадаємо, увечері 3 вересня в Кривому Розі син Шевчика — Марк, керуючи елітною іномаркою, намагався проїхати на червоне світло і прямо на пішохідному переході збив 11-річного хлопчика. Дитина була доставлена в лікарню, за її життя боролися лікарі.

Прямо на місці ДТП “мажор” почав знімати номери з машини, хамив людям і журналістам, які прибули на місце подій. А Шевчик-старший, керівник найбільшого підприємства міста і кандидат від партії “Слуга народу” на виборах у Кривому Розі, не зміг повідомити, чи готовий надати родині дитини допомогу для лікування і відновлення.

Активісти і журналісти один голос заявляють: правоохоронці будуть затягувати і приховувати від громадськості резонансну справу, щоб не нашкодити кандидату від “Слуги народу”, топменеджеру Ахметова Дмитру Шевчику на майбутніх виборах.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: