Лікар з Ізраїлю – про “залікованих” українців із COVID-19: за таке у нас посадили б у в’язницю

В Україні багатьох пацієнтів із коронавірусом госпіталізують через те, що їх залікували антибіотиками.

Лікар з Ізраїлю – про 'залікованих' українців із COVID-19: за таке у нас посадили б у в'язницю

Таку думку висловив лікар-анестезіолог з Ізраїлю Борис Бриль в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера” 9 квітня. Він зазначив, що в них у країні за таке посадили б у в’язницю (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

“Ізраїль діє за світовими протоколами. Вже з літа 2020 року скасували багато видів лікування, які не є ефективними й погіршують стан хворого. Це, наприклад, давати антибіотики без підняття лейкоцитів, які є маркерами бактеріального запалення. Давати незрозумілі, незатверджені ліки й так ставити досліди над людьми… у нас за це лікарі сіли б у в’язницю”, – сказав лікар.

Він пояснив, що застосування антибіотиків без підняття лейкоцитозу підвищує смертність і тяжкість захворювання під час коронавірусу, а також у майбутньому пацієнт отримає величезну кількість антибіотико-резистентних бактерій.

Тому у вас у лікарні надходить така величезна кількість залікованих людей. У вас велика частина сімейних лікарів не дотримується медичного протоколу лікування коронавірусу, який МОЗ опублікувало в грудні, із запізненням на сім місяців: не давати антибіотики без лабораторно підтвердженої бактеріальної інфекції. Все одно, першу фразу, яку ви почуєте, коли телефонуєте сімейному лікарю: антибіотик, а то й два, а то й три”, – підкреслив Бриль.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.