Дівчину, яку розшукували у Львові знайдено мертвою (фото) (ОНОВЛЕНО)

У вівторок, 30 березня у Львові знайдено мертвою 19-річну дівчину, яка до того перебувала у розшуку. Інформацію про це повідомив очільник “Варта 1” Ігор Зінкевич. джерело-varta1.com.ua 

Дівчина зникла вчора, 29 березня.

“Станом на 21:00 30.03.2021, що дівчину знайдено, але нажаль вона мертва і є інформація, що її вбили. Наразі працює поліція і встановлює всі подробиці.” – йдеться у повідомленні.

Місце знаходження Косенок Дарії Андріївни 2002 року народження яка 29.03.2021 року вийшла з дому, встановлював ЛРУП ГУНП у Львівській області.

Тіло дівчини знайдено у квартирі в будинку за адресою вулиця Личаківська 34. На місці працюють працівники поліції, слідчо-оперативна група.

Інформація буде оновлюватись, подробиці згодом…

Сьогодні, 30 березня, о 20.30 до поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Личаківській у Львові, яку власниця здавала в оренду, було виявлене тіло невідомої дівчини з ознаками насильницької смерті. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.
За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції, а також оперативники карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини.
“На тілі загиблої правоохоронці виявили множинні рани, які, ймовірно, й стали причиною смерті. Особу дівчини встановлено – нею виявилась 19-річна мешканка Дніпропетровської області, студентка одного з львівських вищих навчальних закладів. Сьогодні, 30 березня, з заявою про її зникнення у поліцію звернулась матір дівчини, отож, вона перебувала у розшуку.” – повідомили у поліції.
Слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуально керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також  Чоловік два роки заробляв на ґвалтуванні малолітніх дочок

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини скоєння злочину, а також проводять комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення та затримання зловмисника, причетного до вбивства.
Нагадаємо, тіло Косенок Дарії Андріївни 2002 року народження, було знайдено у Львові. Дівчина 29.03.2021 року вийшла з гуртожитку на вул. Медової Печери, 36, в якому проживала. Її місце знаходження встановлював ЛРУП ГУНП у Львівській області.
Попередньо відомо, що дівчина навчалася у Львівському національному університеті імені Івана Франка на філологічному факультеті.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.