З квітня в Івано-Франківську оновлять маршрутну мережу громадського транспорту (ПЕРЕЛІК)

З 1 квітня в Івано-Франківську вступає в дію нова маршрутна мережа громадського транспорту.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив заступник міського голови, директор Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Михайло Смушак, інформує Фіртка.

Які зміни будуть впроваджені:

Маршрути №22, №25, №26, №27, № 28, №29, №30, №36, №38, №39, №42, №44, №46, №48, №53, №54, а також маршрути до сіл міської територіальної громади № 45, №47, №50, №51, №52, №56, №58, №59, №60, №61 – залишаються без змін.

Маршрути №23, №31, №34, №43 – ліквідовано.

Маршрут №21: на численні прохання мешканців маршрут продовжено до Обласної лікарні, з метою забезпечити пряме сполучення Онкодиспансер – Обласна лікарня. Також маршрут проходження автобуса проходитиме по вул. Чорновола в обидві сторони.

Маршрут № 24: відтепер сполучатиме с.Хриплин із вул. Хмельницького через Пошту, ЦУМ та Вокзал.

Маршрут №26-А: ЗМІНЮЄМО НУМЕРАЦІЮ НА №23. Відтепер маршрут №23 проходитиме: вул. Микитинецька – магазин Бистриця – вул. Вербова – Провулок – школа №15 – кінотеатр «Космос» – готель «Надія» – Пошта – «Бастіон» – ЦУМ – Княгинин – на вимогу – вул. Целевича – вул. Пасічна – Автостанція №2 – Радіозавод – вул.Хіміків – ЗОШ №18.

Маршрут №49: продовжено маршрут в с.Микитинці з вул. Юності через вул. Зарічну та Грицишина.

Маршрут №32: об’єднано маршрути №32 і №34 з продовженням в с. Вовчинець. Маршрут проходитиме в напрямку Обласної лікарні без заїзду на Вокзал.

Маршрут №33: маршрут проходитиме без змін, перенесеться тільки кінцева зупинка – до «Золотої Ниви».

Маршрут №35: маршрут курсуватиме по старому маршруті, проте без заїзду на вул. Дудаєва.

Читайте також  Транспорт по COVID-сертифікатам: коли почнуть діяти нові обмеження

Маршрут №37: маршрут скорочено до залізничного вокзалу (без заїзду на «Каскад»).

Маршрут №40К: ЗМІНЮЄМО НУМЕРАЦІЮ НА №40: автобусний маршрут продовжено в с.Крихівці.

Маршрут №41К: ЗМІНЮЄМО НУМЕРАЦІЮ НА №41: маршрут курсуватиме без змін.

Маршрут №55: автобусний маршрут буде продовжено в с. Драгомирчани, але після облаштування світлофору на повороті в село.

“Нещодавно ми представили стратегію розвитку громадського транспорту Івано-Франківської міської територіальної громади до 2025 року. Відповідно до неї, у 2025 році 90% всіх маршрутів мають стати комунальними. Тому з приватними перевізниками, які стали переможцями конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Івано-Франківської міської територіальної громади, будуть укладені відповідні угоди на період від 1 до 5 років (до моменту початку роботи на тому чи іншому маршруті КП «ЕАТ»)”, – зауважив Михайло Смушак.

Мережа створена на основі обстежень пасажирських та транспортних потоків, досліджень, опитувань та аналізу відгуків пасажирів, з максимально можливим врахуванням побажань та пропозицій мешканців міста.

Нагадаємо, в Івано-Франківську визначили переможців конкурсу з перевезення пасажирів.

Переглянути онлайн рух автобусів можна за посиланнями: https://city.dozor.tech/ua/iv-frankivsk/city, а також графік на сайті rozklad.in.ua.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.