Депутати Івано-Франківської обласної ради пригадали Крецулу “георгіївську стрічку” і рекомендують голові ОДА звільнити його (відео)

Минулого тижня у Вигоді відбулося виїзне засідання обласної ради на якому депутати облсної ради ініціювали розгляд питання про рекомендацію голові ОДА звільнити заступника Валерія Крецула.

Після розгляду питань згідно порядку денного, депутат обласної ради Олег Загурський, підняв питання щодо нинішнього заступника голови ОДА Валерія Крецула та історії з “колорадською” стрічкою.

13164409_500546870129517_6192583395877122091_n__1__729x547-1

До мене звертаються виборці, учасники АТО із запитанням щодо цієї неприємної ситуації з “георгіївською стрічкою” і хто ця людина. Ці стрічки в людей асоціюються зі смертю героїв в АТО та на Майдані, тому вони обурені. Можете прокоментувати цю ситуацію?“- звернувся Загурський до Валерія Крецула.

На це чиновник виправдовувався, мовляв фото ще за 2009 рік, а він є патріотом і пише вірші. Проте депутати не повірили словам Крецула.

Підтримав колег-депутатів  і голова франкції УКРОП Микола Палійчук, нагадавши, що Валерій Крецул прийшов на посаду за часів посібника Януковича Василя Чуднова, а потім його кар’єра стімко пішла вгору. Окрім того, депутат нагадав, що під час Революції гідності, Крецул сприяв тому, щоб в Івано-Франківську переслідували активістів.

Дуже вигідно бути конформістом і при Помаранчевій революції носити оранжевий шалик, при Януковичу носити георгіївську стрічку, а тепер казати, що “я патріот“, – звернувся до Крецула свободівець Василь Попович.

В підсумку 44 депутати вдруге підтримали рекомендацію до голови ОДА звільнити скандального заступника Валерія Крецула з посади.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.