“Їжа у взутті і повна антисанітарія”: У Маріуполі горе-матір так запустила 4-ох малолітніх дітей, що у поліцейських мову відняло(фото)

Зараз четверо дітей у матері забрали і помістили в медустанову У Маріуполі у горе-матері забрали чотирьох дітей, яких вона повністю запустила.

Старші – Павло і Аня були роздягнені, а 3-місячні двійнята лежали в брудному ліжечку: таку картину застали поліцейські і представники соцслужб району, які прибули за викликом сусідів. Про це повідомляє прес-служба Донецької області в Facebook.

Повідомлення про те, що четверо дітей знаходяться в жахливих умовах, підтвердилося. Мати притягнута до відповідальності. 30-річна мешканка промислового міста самостійно виховує двох хлопчиків і двох дівчаток. Однак, як з’ясувалося, слово “виховує” – це просто слово.

Старший Павло 2014 народження не вміє говорити. Крім того, він не ходить в дитячий сад.

“Сьогодні в поліцію надійшло повідомлення від сусідів родини про те, що діти живуть в повній антисанітарії, а матері часто не буває вдома. Вона залишає їх на бабусю і йде у справах. За викликом виїхали поліцейські Кальміуського відділення поліції і представники соціальних служб району. Комісія матері вдома не застала, жінка прийшла пізніше. у дворі їх зустріла діти – брудна і неохайна. Хлопчик спілкувався звуками і не вмів говорити “, – повідомили в поліції.

В даний момент жінка буде відповідати за скоєне. а діти перебувають в медустанові. Далі буде вирішуватися, повернуться вони до матері чи ні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.