“Мама у критичному стані через Covid”: Переможець “Голосу країни” просить допомоги (відео)

Переможець телешоу “Голос країни діти” Роман Сасанчин просить усіх небайдужих допомогти його мамі Сасанчин Євдокії. Жінка під апаратом ШЛВ, через коронавірус, та потребує дороговартісного лікування.

Про це Роман Сасанчин повідомив у своєму Facebook.

“Друзі всім привіт! Хочу з вами поділитись не дуже хорошою новиною, це сталось приблизно 2 тижні тому. Я не хотів нікому казати, думав хто меньше знає, можливо краще воно буде. Але сталось не так. Моя мама два тижні тому захворіла на Covid-19. Спочатку було все не дуже критично, її лікували, їй ставало лекше. Вона поправлялась, я думав, що все буде добре, але їй почало ставати гірше. Зараз вона лежить під дихальними апаратами, їй ускладнили лікування. Приписали препарати, які не є дешевими. І вона зараз в критичному стані. Я дуже хочу попросити вас про допомогу. Щоб кожен з вас допоміг чим зможе. Я надіюсь на вас і надіюсь на те, що Бог не залишить мою маму в такій біді“, – розповів Роман у відеозверненні.

“Моя мама – Сасанчин Євдокія Петрівна у важкому стані, під дихальними апаратами! Лікування надзвичайно дороге! Прошу максимального репосту і підтримки“, – пише Роман у дописі.

Реквізити для допомоги:
5168 7573 6194 6314 Сасанчин Євдокія Петрівна, ПриватБанк.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.