НАВОДИЛА ВОЄНКОМІВ?! Сотні людей вийшли: ЖОРСТОКИЙ НАПАД – жахливі кадри! Вона ледь жива, просто треш!

Розлючені жінки побили матір з дитиною, бо їм сказали, що це «наводчиця воєнкому». Про даний інтецедент розповіла потерпіла на своїй сторінці у Фейсбук.

«Їхала я значить на нову пошту в Космач зі мною в машині перебувала моя донечка якій 6 рочків, в самому центрі біля заправки мене зупинив натовп розлючених жінок з яких і деякі особи були в великому стані алкогольного спʼяніння, у них були в руках дубінки, біти, різні залізні металеві штуки.», — пише потерпіла.

Відео даного інцеденту Ви можете переглянути у нашому телеграм-каналі, посилання знаходиться в першому коментарі під відео.

Також відомо, що мешканки Берегового вдарили дитину битою, у неї розпухло обличчя. Її матір тягли за волосся з машини. Потім нападники усвідомили, що помилилися, і забралися геть.

Поліція уже зреагувала, «провела розʼяснювальні бесіди» з нападницями.

«Поліцейські з’ясували, що мешканці отримали неправдиву інформацію, яка була розповсюджена по локальних групах у соціальній мережі. Близько сотні людей самовільно перекрили місцеву дорогу та не пропускали транспортні засоби. Між громадянами відбулись сутички, в яких постраждала неповнолітня та дві жінки. Вони були доставлені до місцевої лікарні.», — зазначили в повідомленні.

Поліція очікує на результати експертиз від медиків, після чого буде вирішене питання щодо надання правової кваліфікації події.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.