У Франківську викрили незаконні гральні заклади (ФОТО)

Всупереч законодавству виявлені заклади грального бізнесу здійснювали свою незаконну діяльність в обласному центрі.

Правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, грошові кошти та ряд речових доказів. Слідчі здійснюють досудове розслідування у розпочатих кримінальних провадженнях, пише Фіртка з посиланням на поліцію області.

У середу, 17 березня, близько 21 години оперативними працівниками Управління стратегічних розслідувань в області спільно з поліцейськими Івано-Франківського районного управління поліції задокументовано діяльність закладів, які надавали послуги у протиправному бізнесі.

Йдеться про азартні клуби по вулиці Степана Бандери та Євгена Коновальця.

В ході проведення першочергових слідчих дій у приміщеннях знаходилися працівники та клієнти клубів. Поліцейські вилучили близько 70 одиниць комп’ютерної техніки, а саме: системні блоки, касові апарати, відеореєстратор, гроші, що, ймовірно, були здобуті злочинним шляхом та інші пристрої, що використовувалися для функціонування та надання азартних ігор.

Особи, які виявляли бажання брати участь в азартних ігор, попередньо записувались та згідно зі списком заходили в приміщення.

Вхід до закладів оснащений камерами відеоспостереження. Приміщення закладів було без вивісок та зовні виглядало зачиненим.

Поліцейські проводять заходи зі встановлення організаторів та причетних до незаконної діяльності осіб з метою притягнення їх до відповідальності.

Слідчі здійснюють досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.