На Франківщині провели в останню путь спочилого священника УГКЦ (фото)

9 травня Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин очолив парастас за спочилим священником Івано-Франківської Архієпархії о. Зіновієм Семенишиним.

На спільну відправу у храмі УГКЦ Благовіщення Пресвятої Богородиці (смт. Вигода Долинського протопресвітеріату) зібралися священнослужителі-товариші покійного, родичі. Кожен висловив найщиріші слова співчуття та підтримки родині покійного, пишуть Версії з посиланням на Івано-Франківську Архієпархію УГКЦ.

У своєму слові Митрополит сказав, що світлої пам’яті протоієрей Зіновій вже нічого не потребує, ні дарунків, ні лікаря, а лише нашої щирої молитви. Також зазначив, що о. Зіновій привів до священства багато молодих хлопців, які і зараз серед нас.

Нагадаємо, що в ніч на 9 травня 2021 року Божого, на 65 році життя та 30 році священничого служіння відійшов у вічність священнослужитель Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ о. Зіновій Семенишин.

Отець Зіновій Семенишин народився 13 жовтня 1956 року в м. Караганда (Казахстан). Після закінчення Вигодської середньої школи, здобув спеціальність викладача музичної школи в Івано-Франківському музичному училищі ім. Дениса Січинського. Одружився в 1975 році. Виховував двох дітей.

Відчувши Божий поклик, у 1990 році вступив до Івано-Франківської духовної семінарії.

1 серпня 1991 р. отримав ієрейські свячення з рук світлої пам‘яті Владики Софрона Дмитерка. Душпастирське служіння здійснював у парафіях смт. Лисець, с. Стебник, смт. Вигода, с. Н. Мізунь, Пшеничник, Новошин, Новоселиця і Пациків Долинського району.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.