В Івано-Франківську вночі з гранатомету підірвали автомобіль BMW Х5 (ФОТО, ВІДЕО)

В Івано-Франківську близько 23:20 в мікрорайоні Пасічна за мостом підірвали автомобіль BMW Х5. Вибух пролунав біля торгового центру на парковці. Відео з місця події оприлюднив очевидець Андріан Волгін, пише Суспільне Карпати.

“Це було о 23:17. Я вийшов з автомобіля, і о 23:19 пролунав сильний вибух, розлетілися осколки в повітря. І ось о 23:23 я підійшов, щоб пересвідчитися, чи немає всередині когось в машині, аби надати першу медичну допомогу. Я подивився, що нікого немає, обійшов територію і побачив, що там валялася частина від РПГ. Я вважаю, що стрільнули з РПГ можливо десь з дамби”, — прокоментував Суспільному Андріан Волгін.

blob:https://www.facebook.com/1e693dcb-e7a5-444b-93e5-cd63cc6686ff

Почувши вибух, чоловік припустив, що це не є салют, однак, каже, не міг уявити, що в мирному місті може таке відбуватися.

“Приблизно о 23:20 такий вибух пролунав, що на Набережній аж шибки у вікнах задзвеніли”, — пише у коментарі під відео Лариса Стефурак.

Охоронець супермаркету викликав поліцію.


“На цей час на місці працюють патрульні, слідчі, оперативники, вибухотехніки та рятувальники. Правоохоронці встановлюють обставини вибуху. Постраждалих немає”, — повідомляють поліцейські у Facebook.
За словами речниці Нацполіції області Христини Максимчак, деталі повідомлять згодом після встановлення усіх обставин.
Додамо, що за десятки метрів від підірваного авто розташований дитячий майданчик та багатоповерхівки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.